OKNygaard Demo

Informativ fremvising og test der blev afholdt på DEMO'en for OKNygaard

Stor opbakning fra medarbejdere

Personalet; Brian og Valder udtrygte "det var det mest fantastiske klipperesultat og imponerende automation de havde set". - Et koncept der ville kunne bidrage hos OKNygaard set i deres øjne som medarbejdere.

To modelvarianter blev indgående drøftet

 • Premium - skabt til store arealer; fodboldbaner / parkarealer
 • Essentiel - skabt til små og mellemstore arealer; rekreative områder og institutioner
 • En mini model blev også drøftet til at fungere sammen med traditionelle håndskubbere

  Det anbefalede opglæg inkluderer derfor en Auto-Turf Premium til deres store arealer, samt en Auto-Turf Essential til at vedligholde de resterende områder, hvor premium modellen ikke kan komme hen.
  image
  image

  Det oplagte setup

  Oplagt setup: Essential på ladbil og Premium på trailer, således de kan transporteres sammen og arbejde på samme tid. Samt at Essential og Premium har monteret et særligt stativ for håndredskaber, således personalet får bragt udstur rundt på arealer og nemt kan stanse robotterne når de skal bruge fx trimmer eller løvblæser. Auto-Turf Mini transporteres istedet for håndskubbergræsklipper og reducerer teams til ét besøg pr. lokation hvor Essential og Premium arbejder selvstendigt, vil fagpersonalet arbejde med Mini fx i haver, hvor legetøj m.v. gør at der skal klippes manuelt (via controler) og derefter evt. lade Mini fortsætte autonomt, mens der trimmes om trærer, klippes hæk osv.
  Tilbage til demo og events arrow-right-circle-outline
  Book demo