Mac-Mapp software

Din personlige Re-Mac app til styring og egen kontrol af dine Re-Mac enheder

image

Få nemt et overblik over aktive og fremtidige opgaver

Vores egenudviklede status og konfigurations app giver dig som Re-Mac kunde mulighed for at styre og overvåge dine Re-Mac enheder direkte fra din telefon eller tablet. Mac-Mapp giver dig et hurtigt overblik over dine Re-Mac enheder, deres aktuelle status og fremtidige opgaver, samt mulighed for at starte og planlægge de næste opgaver.

Konfigurer den enkelte opgave på forhånd

Med Mac-Mapp kan du nemt indstille hvordan du ønsker at opgaven skal udføres, og hvad maskinen skal foretage sig. Brugeren kan indstille og modificere egenskaber såsom mængden af frø og gødning der skal bruges, samt hastighed og hvor dybdt der skal skæres, med mulighed for at gemme konfigurationen som en forudindstilling til senere brug eller porteres til andre maskiner for størrer fleksibilitet. Det specifikke område maskinen skal arbejde i kan også konfigureres, med markering af zoner der skal undgås.

image
image

Planlæg fremtidige og gentagende opgaver

Kalender funktionen giver brugeren mulighed for at opsætte opgaver ud i fremtididen, og mulighed for at gentage opgaverne på faste tidspunkter. Kalenderen kan også nemt deles med andre, til dem der ønsker at have et overblik over maskinens aktivitet.

Få live status opdateringer

Imens en Re-Mac er i gang med en aktivitet, kan du få samtidig få et overblik over maskinens status, hvor langt den er kommet i opgaven og live view fra maskinens kameraer. Appen vil også gøre dig opmærksom på hvis der skulle opstå uventede fejl eller forhindringer på sin opgave. Brugeren har yderligere mulighed for at ændre på opgave konfigurationen on the fly hvis dette ønskes.

image
Book demo